torsdag 7. juni 2018

Status

Det er mye som foregår akkurat nå for tiden, den 31 mai var jeg på ny tur til riksen. I denne runden fikk jeg fjernet reguleringen.

Dette var et stort steg vi tok i behandlingen, det har vært en lang reise. I dag var også siste time oss vår enestående tannlege. Jeg har faktisk gått til den samme spesial tannlegen ved riksen i hele 20 år. Det er ganske utrolig og tenke på. Hvor er tiden egentlig blitt av ?.
Men i en slik Behandlings vei, har faktisk akkurat dette mye å si. Der tannlege har en utrolig viktig rolle i behandlingen. Som spalte pasient, krever det mye tannbehandling fra du er barn til du er i voksen alder. I mitt tilfelle har det krevd mye tannbehandling. Jeg er snart 25 år, og fortsatt ikke ferdig behadlings. Men det at vi har nå fjernet tannreguleringen har mye å si, det er en viktig steg mot veien til målet. Reguleringen er nå byttet ut med en tannplate, den skal kun brukes på natt. Neste reise blir i august. Da starte ny steg i behadlingsveien, neste runde vil kreve litt mye av meg. Der dette nok vil bli smertefullt, men det må til, før og nå målet.

Knappen nytt!
Jeg har nå skrevet historien min i knappen nytt. Det er i en blad der det er igjennom knappen foreningen. Der handler det opp barn og unge med enerings vansker. Utrolig flott at det finnes en slik side. Den 13 juni i år blir det faktisk fem år siden jeg fikk operert inn knapp. Den har vært til stor hjelp for meg.Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar