søndag 25. februar 2018

Kommet hjem

Vi kom oss hjem nå på torsdag den 22. Det ble et litt lengere opphold en det jeg hadde sett for meg. Men viktig at man tar ting på alvor. Vi håper så inderlig at det ikke oppstår noe betennelse nå. Nå har jeg stått på IV antibiotika kur i en uke etter operasjonen. Så da får satse på at det vil gå greit nå uten kur. Vis ikke har vi en plan B om jeg merke noe som ikke stemmer.
Kvalmestillende, 60 Ml mat, vann og smertestillende. 

Vi har rett å slett ikke rå å kost på betennelse for kroppen sin del nå.  Det har vært en Go del smerter, dette er vel ikke så unormalt etter en slik operasjon. Det er hart på kroppen å gå igjennom operasjoner etter operasjoner. En hver operasjon krever rehabilitering, og ikke minst tid på å gro rett. V er ikke kommet helt i sving med sondemat enda, men det kommer seg. En veldig lettelse med knappen på mage, da slipp du å press næringen igjennom munnen nå. Så nå får vi bare ta tiden til hjelp.

4 kommentarer:

 1. Så herlig at du er kommet hjem. Borte bra men hjemme best som det heter. Håper alt går "på skinner" nå og at du bedres for hver dag. Og så blir sola høyere på himmelen for hver dag. Klemma frå ho Sølvi

  SvarSlett
  Svar
  1. Takk, ja det går fremover dag for dag her <3
   Klem
   Ellen S

   Slett