fredag 6. oktober 2017

Livet går videre

Akurat nå er det mye som foregår i forhold til meg. Jeg er på ulike utredninger nå.

Jeg har vært innom nevrologisk for og finne ut av de merkelige  anfall jeg får plutselig. Har også startet opp igjen behandlingen for Endometriose. Vi er også i gang med utredning på voksen hapliteringen. Akurat nå må man bare vente på svar


Vi er i gang med utredning for mulig epilepsi. Om jeg har det, så er det i en liten grad. Vi fikk også vite av nevrolog legen at jeg har fått påvist nerve betennelse i venstre fot. Dette var vist påvist i sommer da jeg var akutt innlagt, men vi fikk ikke høre noe om det da. Dette kan gå over, men i mitt tilfelle kan det se ut til å bli en vari skade. I og med at dette allerede har pågått lenge så blir sannsynlighetn mindre for og det går bort. Tiden får vise oss hva som skjer.
På mandag reiser vi til Sunnaas sykehus for et vuderings opphold på to uker. Her har jeg vært før, og har gode erfaring her fra. De ser ikke bare stykke vis av menneske men de ser på hele menneske. Og det er det som er så fatastisk med Sunnaas de tar hele ikke bare halvparten.  Det er null tvil at mye har skjedd i fra da jeg var i 2013 og til nå i år. Er nok en stor forskjell fra da og nå på meg. Mitt eventyr tar aldri stopp, skjer stadig nye eventyr med meg.

 Tiden får vise oss hva som skjer videre nå av eventyret.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar