onsdag 28. desember 2016

Godta alt?

Det og motta hjelp i omsorgs tjeneste er ingen selvfølge. Du må helle tiden være våken, og på vakt, du kan ikke stole på at en uke blir som man har tenkt, selv noen og ofte en dag som blir snudd på hode.

Skal man ikke kunne stole på en tjeneste? Nei tydeligvis ikke. Ved og være født med mange lidelse, er en livs kamp om og få den hjelpen man trenger i både tjenesten og sykehus og mange områder. Hvorfor skal man måtte stå å skrike høyest og selv ikke bli sett hørt, men trykket ned og ned?. De kan  godt skydde på at det er ny avd. Isåfall hvorfor skal dette gå utover brukere?. Hvforor skal man godta hvem som helst som kommer inn i dit hjem?. Er det ikke grunner vis man for eksempel ikke forstår hva uvedkommende sier for den er då dårlig i norsk ?. Neida, skal allikavel settes på deg.

Om du da ikke tar i mot vedkommende er da rett at du skal bli truet om og miste timene for at du ikke tar i mot folk?. Nei det synes ikke jeg er rett når det ligger grunner. Skal man stå uten hjelp når man har behov for hjelp?. Skal man ikke få vite i en tid i forveien på hvem som kommer?. Nei her må man bare godta uansett hva. Er det virkelig slik det skal være om man trenger litt ekstra. Man føler seg mange ganger mellom to stoler. Hva skal man gjøre for og få den hjelpen man trenger? Man føler seg helt tom snart. <3 det er ingen som kjemper kampen for deg, du må kjemp uansett om man har en dårlig dag med mye smerte eller ubehag.

Folk kan klage av små ting, for enkelte hadde ikke det vært noe og klage over. Men når det faktisk er noe og klage over, blir man møt med folk som sier, det ornde seg, de er jo der for og hjelpe? Hvor er hode her spørr  jeg meg igjen og igjen. Man skal ikke godta hvem som helst.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar