søndag 12. juli 2015

Opptatering

Tiden flyr avsted, dagene og ukene går fort. Mye har skjedd siden sist jeg skrev noe her.
Tiden etter sist operasjon har vært både og. De første ukene, så det ut til og bli vellykket, men nå ser det mer ut til at en ny operasjon vil bli aktuelt. Det var noe legen også sa på operasjons dagen, at sikkerheten om at det vil lykkes med en operasjon er liten. Mitt tilfelle var et sjelden tilfelle. Platene i nesen ble fjernet som avtalt på UNN ti dager etter operasjon. Der igjen sa kirugen at han selv var glad  at han ikke gjorde operasjon der dette var koplisert. Vi kom til en veldig grei lege, han viste hva han snakket om.

17 juni

Vel 14 dager etter operasjon fikk jeg en time på UNN med narkose for og fjerne vistomstenner oppe. Dette gikk over all forventing, vi slapp noen koplikasjonener under og etter operasjon. Men noe som blir mer tydelig er at narkose begynne og slite på kroppen min. Etter reaksjon på en narkose, er stor. Som det at mage og tarm blir fullstendig slått ut.

26 juni

Opptreingen med foten har gått kjempe flott, utvikligen har vært en drøm. Det er tydelig at foten har forandret seg, på musklene. Før operasjon den 10 Mars ble det tatt en avstøpning på foten, altså tilpasset en skinne ( ortose ). Den skal brukes helle dagen.  Den 26 fikk jeg den nye skinna, der behovet for en ny var stor. Den gamle skinna, passet ikke foten, det ganger sammen med at foten har forandret seg, noe som er posetivt :).

Ny runde på UNN med magen. Hvorfor stopper det aldri?. Unormale Blødinger og smerte. I januar ble det på nytt forsøkt hormonspiral, noe som ser ut til og ha lite nytte for blødingen, stopper ikke. Hva er galt?. Ingen vet noen ting. Jeg var den  9 juni oss fastlegen der ble det på nytt sendt akutt henvisning til UNN for dette, vi får vente og se hva som vil skje videre der.

Nytt kap i livet.

20 mai overtok jeg en leilighet. Mange tenker kanskje hurra, for min del var dette traumatisk. Men uansett måtte dette skje en dag uansett om man vil eller ikke, det er en del av livet. Det må sies at det er merkelig, og bo alene, men det vil vel gå seg til. Føler meg ikke hjemme, og sier heller ikke at jeg skal hjem, men skal bare til leiligheten. Man må ta tiden til hjelp.

Sommerferie, de fleste er på ferie nå, så sykehus og alt det, er det pause på nå i sommer. Vi starte påan igjen i august, da er det ny vudering på Riksen om hva vi må tenke på veien videre. Planen er ny kjeve operasjon til høsten.

2 kommentarer:

 1. Håpe sommaren blir god for deg.
  Sol og varme kan gjere underverker med oss alle.
  Klem frå Anne-Mari

  SvarSlett
  Svar
  1. Takk <3 ja
   Håper du også får en fin sommer.
   Klem
   Ellen S

   Slett