lørdag 14. mars 2015

Normal hverdag opp i en ny situasjon

Man får prøvd seg litt med det ene og det andre, tross alt får man hverdagen til og gå rundt.
Tid får man nok av. Mye av tiden går til og se film, tv og spill. Det begynne og komme seg med det og ha gips på foten, selv om det er noe jeg aldri vil føle meg helt vel med, så går det nå på et vis. Det er innimellom små perioder, der man nærmest bare har lyst til og ta av gipsen for ubehaget blir så stort. Men jeg tenker da at det er bare for en tid, og det hjelper ingeting om jeg ta av den, for da må en ny på igjen. Dette er en god trening for meg det og å takle fysisk kontakt med foten. Til nå så går det bedre og bedre ettersom dagene går. Men helt klart ser jeg frem til den dagen gipsen skal av.
Hjelpebehovet er større nå, og det krever litt ekstra i tiden fremover. Når man har en fot i gips eller hva det må være, så blir hjelpebehovet større. Ved denne arbeidsstolen, blir jeg god hjelpen for og komme meg frem dit jeg vil, eller hente ting. Uten denne ville det vært verre. Den er ikke helt tilpasset meg enda, vi jobber fortsatt med saken, ting tar tid.

Det vil være ting man må øve på nytt etter at gipsen er borte. Opptreing er viktig, det vil si, dagelig tøying er viktig. Det vil være nytt på en del områder,  frem til den tid er det viktig og strekke ut kne på venstre fot, og ikke minst ta det rolig.  Smilet og humøret er aldri lagt unna, tross utfordigene man  møter på.


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar