onsdag 11. mars 2015

Endelig er operasjon over

 Rundt 13.20 ble jeg hentet for operasjon. Nå satser vi på det beste, like før foten skal under kniven.
 Oppvåkning gikk litt lengere en tenkt, nesten fire timer. Jeg ble vekt helt opp på operasjonsstua.
 Jeg ble en sjarmør på operasjonsstua, vet når man har vært så mye her, blir du til slutt ganske godt kjent på folka, fikk meg en liten Rasmus. Søt liten kar :)
 Våknet opp med mye smerte, ble mye prøving for og finne rett smertestilende. Er sin utfording med gips, men det vil nok gå seg til, vil jeg tru.
To små mus, en rundt knappen, så lille Rasmus, man har det ikke mer gøy en det man selv gjør det til :) 
Etter og ha sovet ut narkosen, begynner man og komme seg. Det jeg gjorde i går, det og ikke ta kveldsmat får jeg svaret nå på. Kroppen ble nemlig mottakelig for mat, allerede nå i kveld rundt 18,30' det er ny rekord etter en narkose. Helt klart skal jeg gå for det jeg gjorde i går mer, i forhold til operasjoner. Nå går maten på sakte tempo, den går inn på 50 ml i timen, skal også la den gå inn i natt, vil gi en liten pause før jeg fortsetter maten for i natt. Viktig at man ikke går for fort frem, fikk på forhånd kvalmestilende i veneflonen for og forebygge kvalme, oppkast.

2 kommentarer:

 1. Hi!. I have mild cerebral palsy. I´m 25-years old. You have nice blog. I´m from Finland. Get well soon!. I had operated three times. I have spastic diplegic cerebral palsy.

  SvarSlett
  Svar
  1. so cozy that it is more in similar situation. how's it going with you? up threading?
   hug Ellen S

   Slett