torsdag 12. februar 2015

Går min vei ( ny kontroll på Riksen )

Alle får seg en overaskelse denne gangen i posetivt retning. Et mirakel har skjedd kroppen har selv klart og lukke fistlene og åpningen i munnen. Sånn utvikligen til nå har vært, ser det ut til at det selv gror litt bein innenfra.

Dette betyr at vi nå kanskje vil klare og unngå et nytt kirugisk inngrep på dette. Vi velger derfor og gå i gang med videre behadling. Nå vil jeg gå en tøff tid i møte, der jeg vil få kjenne på smerte.

I dag møte jeg en ny lege. Hun vil nå stå for de neste timene jeg vil ha nå på Riksen i form av denne type behadling. Vår tannlege vil komme inn i bilde når vi er kommet i mål med mideltidig tannbru og når ny kjeveoperasjon er gjennomført. Hoved kirug og tannlege vil underveis gjøre vudering underveis. Dette vil bli en spennde tid i møte.

Den jobben jeg har lagt ned, får jeg se nå resultatet av. Det gjør utrolig godt og se at man har gjort en kjempe jobb i forhold til skylling og munnhyggiene. Det får jeg igjen for nå.

Både tannlegene og kirugen ble utrolig glade når de så resultatet i dag. Som hoved legen sa i dag, når det først vil gro, så gror det godt. Vi vender kursen hjemmeover med en enerom lettelse og en stor glede. :) :)

4 kommentarer:

 1. God bedring videre,det er så godt å lese om noen lyspunkter!Ha en god helg! ;) <3 ;)

  SvarSlett
  Svar
  1. Takk, ha en fin helg videre du også :)
   Klem
   Ellen S

   Slett
 2. Så flink du er!!!!!!!!!!!!! Ønsker deg alt godt og lykke, lykke til videre ;-)

  SvarSlett