mandag 5. januar 2015

Ny runde på Riksen

I dag har vi gjort mye. Vi får se i morgen om hva  hoved lege mener om bildene som er tatt i dag.  Som en kjennt sak får jeg til kommentar, jeg har  et enestående humør, og det vil vi komme lagt med. Vel fremme på sykehushotellet, første natt her der de har en elektrisk seng, den er god og ha :)

I dag er det tatt nye prøver fra området, ny CT rønken med kontrast veske. Så en tur til tannlegen der tannlegen så på området. Da legen tok ut mer bein får vi oss en overaskelse, opp i den store nedturen får vi en litt opptur. Noe av beinet fra høyre hofta har klart og overleve, og er festet seg. Dette lover godt for neste operasjon  som vil bli igjennomført.
Jul er fortsatt her ved Riksen, det er den hjemme også, men den er snart over. Den ble over her på Riksen i dag, de begynte og ta bort julepynten. Nå man skal si jula vare helt til påske?. 

En CT rønken tas fort og greit, men kontrast må man ta litt mer tid, men ikke merkes ikke. Kontrastveske hjelper på og få området til og vises bedre på bildene en uten. Av kontrast kan man få bivirkning, men det er ikke ofte det oppstår. Jeg har bare gode erfaring med og ta CT og MR med kontrast.

Et enestående humør kommer man nok lagt med :)

2 kommentarer:

  1. Opp i alt du må gå gjennom har du eit flott fokus på
    at du kjem langt med godt humør.
    Hurra for deg, og lukke til .

    SvarSlett