fredag 9. januar 2015

Noe går etter som planlagt

Dagen kom som vi har ventet så på.
Den 8 januar sto jeg overfor ny innlegelse på UNN, denne gang skulle endelig Cysten fjernes. Alltid ved en innlegelse er det legebesøk, anestesilege, sykepleier, det tar så å si en hel dag.

9 januar 2015 var dagen for og få bort det som har gitt stort unbehag og smerte, tiseproblemer. Plan var og gå inn den normale veien i underlivet, om det ikke gikk skulle de gjøre et kirugisk inngrep på magen.  Legene var klar for alt, de gikk etter det de først tenkte kunne gå. Alt går strålende, de får tatt prøver fra Cysten og tatt hull i den.  Det er en vis risiko for at en ny Cyste kan oppstå, men vi får håpe vi slipper det. Jeg vet iallefall syntommene på en Cyste. Svare fra prøvene vil vi få når de er klare. Jeg merket allerede for skjell fra da jeg våknet opp etter narkosen. Trykket over cysten ble borte, første tur på toalettet gikk som en lek, måtte ikke bruke flere minutter for og få tømt urin..

Må virkelig si at jeg er overasket over at jeg kunne merke så stor forandring på så kort tid, helt tydelig at den har vært til en plage for meg. Blir godt og komme hjem i morgen, for sikkerhet er jeg her til i morgen. Der vi har så mye nekativ erfaring med meg og ettervirkning av en narkose. Lurt og være på den trygge siden nå.
 Litt stor vesketap, greit med en runde overføring av veske i IV.


Humøret skal vi ikke klage på :)

Inne på operasjons AVD får jeg et spørsmål av en sykepleier.

Hva bruke du og gjøre ellers når du ikke er her?

Nei jeg er da på Riksen. Kan tru alle fikk seg en latter :) godt svart fra min side.


8 kommentarer:

 1. Så flott at alt gjekk bra, og at du får kome heim snart.

  God helg frå Anne-Mari

  SvarSlett
  Svar
  1. Takk, ha en fin helg du også klem :)
   Ellen S

   Slett
 2. Titter innom for å ønske deg et godt nytt år :)

  SvarSlett
 3. Kjære gode deg! Først vil jeg takke deg for så mange fine spor du har etterlatt deg på min blogg, ord til oppmuntring og glede for meg. Takk :) Så fant jeg nå bloggen din, og jeg ble sittende her og lese det ene innlegget etter det andre og jeg ser at du lever et liv til fulle, men et liv som også er fullt av utfordringer. Du er ei tøff ei, det er sikkert og jeg syns det er så flott at du skriver om livet ditt. Fantastisk bra. Må Gud velsigne deg i alt du gjennomgår - og takk for alt du deler. Jeg ønsker deg en god kommende uke. Klem din vei :))

  SvarSlett
 4. Ja, - enig med Spirea!
  Du er god til å legge igjen "gode spor" og oppmuntring,
  og god i din egen blogg!
  Takk for de gangene du har vært innom "hos meg".
  Ønsker deg en "god og frisk" tid fremover :-)

  SvarSlett