torsdag 9. oktober 2014

Plan videre ved ( Riksen )

Dette har og er en lag vei og gå. Tannlegen, og den nye hoved kirugen og en ØNH var tilstede i dag. Man har vært lenge usikker på hva som vil være rett og gjøre videre. I dag kom vi til en plan B på hva vi nå skal utføre. Hoved kirug tilkoblet en ØNH kirug, det er første gang at en ØNH kirug vil være med på operasjon. Operasjon vil være delt opp i to, det er litt komplisert, men med go planlegging vil vi få det til.
I dag fikk vi sett litt bedre på rønken bildene på hvor stor fistelen er, den ser ikke stor ut, men innenfra er den nok større. Det lille hullet vi ser fremme i munnen er inngangen på fistelen. Fistelen er nok nøkkelen til den stygge smaken jeg får i munnen. Men hvorfor smerten er der, har vi ikke helt klart og finne. Fistelen er også i veien for videre tannbehadling, så den må fjernes før vi kan gå videre. Dette krever så klart en  ny narkose, men det må til når et nytt kirugisk inngrep skal utføres. Håpe med denne type operasjon er jo at man skal klare og fjerne fistelen. Vil komme tilbake om hvordan dette er tenkt når det nærme seg.
Men om nårdig denne operasjon skal gjøres har vi ikke helt klar dato på. Kirugene må diskutere og planlegge dette i mellom seg. Så har vi jo ventetiden på operasjons plass, ikke at jeg trur jeg vil være den som må vente så fryktelig lenge når det kommer til dette. Ingenting mer vil skje nå før vi har fått igjennomført operasjonen. Tiden fremover vil jo nå bestå i og holde go tannhygiene og det jeg har gjort til nå for og hindre noe mer utvikling.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar