fredag 5. september 2014

Godt og kobble litt av fra hverdagen

Det gjør godt og komme seg litt bort fra det vanlige som er i hverdagen. Selv om jeg nå er i en tid der lite skjer er det godt og komme seg litt bort fra hverdagen hjemme. En av de årlige turene som jeg er med på er og dyrelegen med min lille hjertevenn. Han er frisk som en fisk, men må tilbake for og fjerne tannstein. Som oss mennesker må også dyr til lege skjekk innimellom. Han er en liten kar med full omsorg for andre, og gjør adri noe galt. Han er snill med alle som er snill med han. Han er en katt med stor tålmodighet med store og små. Han merker fort om det er noe med meg. Har jeg en dag der med mye smerte er han veldig og vil kose, og viser sin godhet på sin måte. Har jeg en dag med god form, ja da er han leken og vil ha spenning og eventyr i løpet av dagen. Denne helga vil nok jeg han finne mye eventyr, han liker og være med på nye ting. Det han derimot ikke er med på er det og kjøre bil, når vi skal til dyrelegen. Dette hater han, men men det må til, men alt annet er han med på.

Han er veldig opptatt av sonde utstyr, det er noe han gjerne kan leke med. Han har fått sin egen slangesett som han leker mye med. Ikke like gøy når man skal ta et sondemåltid og han kommer i stor fart og vil leke. Men men det er han, blir adri sint på han. Løsningen er jo og ta frem det slangesette som han har fått, når han vil leke med et som ikke skal lekes med. Det har funket godt til nå.

Dette bilde tok jeg sist jeg var her med han. Godt bilde. Her har han selv gått og lagt seg i senga, og ligger rundt mellomstykket og sondeutstyret, og sover så stile og fredelig. Han passet godt på det for ingen skulle ta det :). Han vet  når det gjelder alvor og lek.

Ha en fin helg :)

4 kommentarer:

 1. Hvor er han bare super sød din missekat:-)

  God weekend og god bedring til dig søde.
  Hilsner fra Tina

  SvarSlett
  Svar
  1. Takk, for gode ord. Ha en fin uke du også :)
   Klem
   Ellen S

   Slett
 2. Så søt og fin katt :)
  Jeg har også katt, og han er virkelig god å ha uansett hvordan jeg har det ja! :)
  Klem fra meg :)

  SvarSlett
  Svar
  1. Takk for gode ord<3. Det er sant, er utrolig god og ha. Er utrolig mye selvskap i de søte små.
   Klem
   Ellen S

   Slett