lørdag 23. august 2014

Går i møte mot det uvisse

Torsdag 21 august var det ny kontroll på Riksen.
Denne reisen så vi frem til, samtidig som følsen var bladet med frykt og usikkerhet. Slike reiser liker jeg adrig. Det ble tatt ny rønken, og ny avstøpning av tenner. Kirugen som sto for fistel operasjon som ble igjennomført i mai var nå syk og ikke tilstede. Tannlegen så og undersøkte, og vi kommer vel ikke helt frem til hva problemet er. Det  var helt rett og starte opp IV antibiotika, bildene som skulle vært sendt over til Riksen var ikke blitt gjort det. Tannlegen vil snakke med kirugene og høre hva de mener vi bør gjøre nå videre. Noe er som ikke skal være.
For første gang tok jeg skjansen på og ta en ekstra knapp med utstyr med under reisen. Man skal alltid ha med ekstra utstyr, for man vet adrig når uhelle er ute. Dette har jeg ikke tort og ta med for har vært redd for at de skal ta dette fra med i sikkerhetskontrollen. Men til min overaskelse gikk dette supert og null problem og få dette med seg inn på flyet. :)
Reisen startet med første fly fra Tromsø og hjem samme dag på kvelden fra Oslo. Det og ta slike turer  tar på, er jo en lang dag. Men men må man så må man. Tiden fremover må vi bare bruke til hjelp. Det blir en tid der man går i møte med det uvisse.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar