torsdag 24. juli 2014

Ting kan virkelig bli snud på hode

Ting som så ut til og gå så flott ble snud på hode for en uke siden. Frykten for infeksjon og betennelse ble et faktum. Frykten for ny fistel ble plutselig et tema. Operasjonen som så ut til og være vellykket er nå ikke fullt vellykket.
For en uke siden startet en lang vei for og finne en løsning for situasjonen.
Bilde du ser nå ser du også en ny fistel. Det er utviklet seg et nytt hull helt fremme mot tennern. 17 juli ble det en tur til tannkopetansen for og få en tannlege til og se på dette. Ho ønsker oppstart med antibiotika for og hindre noe mer utvikling av infeksjon. Område er ømt og vondt og stygg smak i munnen. Dette er slike ting som er tegn på innfekjson. Fredag 18 juli blir det en tur til fastlegen for og få legen til og sendte akutt henvisning til Ørenesehals. Saken er at jeg tåler ikke antibiotika pr munnen, der mage og tarm er helt øddelagt av all antibiotika jeg har stått på. Vi reiser hjem uten noe god hjelp, legen vil at jeg skal prøve antibiotika over helga.

Oppstart er da i gang den 18 juli, må avslutte kuren den søndag 20 juli. Jeg blir umidelbar dårlig og starter med oppkast og diare og få til slutt ikke i meg noe. Mandag 21 blir det en ny tur til tannkopetansen. Tannlegen vil ha meg ned til Ørenesehals for tester og undersøkelser for så ta en ny avgjørelse. Tirsdag 22 blir det noken gang ny tur til sykehuset. Denne gangen kommer jeg til selveste overlegen som var en lege som tok ting på alvor. Legen sier at dette kan vi ikke tulle med og her har det vært mye. Legen ringer derfor  Riksen, legen får til slutt kontakt med hoved legen som kjenner meg godt og har operert meg sist.  Legen ser også at her er det nødvendig med IV behadling  i antibiotika. IV behadling tåler jeg godt jeg unngår da oppkast og diare kroppen tar IV mye bedre.

 Etter mye telefoner hit og dit finner de en løsning for IV behadling. Avtalen blir og starte opp 23

 24 juli som er i dag får vi ting i sving. Før jeg tar turen til sykehuset for første kur må de dagelig rutinene igjennomføres. Det flotte er at magen tar maten og jeg får i meg nering. Jeg har litt forhøyet temratur, dette skyldes at kroppen har en betennelse den kjemper mot.

Første IV behadling er igjennomført i dag. Endelig får kroppen rett type hjelp slik at man kan få bort betennelsen i munnen. Jeg skal nå stå på IV antibiotika i 14 dager en gang i døgnet så ny vudering. Nå får man håpe at dette hjelper godt på kroppen min. 

2 kommentarer:

 1. Nei, dette var trist å lese kjære deg.
  - Håper infeksjonen gir seg snart.
  Og bra du får antibiotika IV nå da, siden du ikke tåler det på noen annen måte.
  Du burde jo fått det med en gang da. Men bra overlegen tok affære da!
  God bedring.
  Klem

  SvarSlett