mandag 16. juni 2014

På tur hjem

Da er vi på tur hjem.  Det er en vellykket operasjon som er utført nå. Kirugen og tannlegen var kjempe fornøyd med resultatet.  For første gang på flere har har en operasjon gått som planlagt.  
I dag ble det tatt en rønken av en tann som kanskje ser ut til og ha blitt skadet under operasjonen.  Her må vi bare se det an med utviklingen,  om den kan bli eller om den også må si seg ferdig.  I dag ble de siste stingene fjernet, der de må ut nå for og unngå komplikasjoner.  De har stått lenge nok og har gjort sin jobb. Dette gikk veldig greit og få ut. Eneste en igjen som må ramme av seg selv. Det med språk vil kunne bli bedre med tiden til hjelp.  Det med veske og mat opp mot ganen bak vil nok kreve en operasjon før det vil bli bedre.  Vil komme mer tilbake om dette senere. 

Veien videre nå er lang og krevende.  En liten nedtur ble det i dag. Jeg må starte opp med ny tannregulering behandling for og gjøre forholdet bra til en ny kjeve operasjon.  
For så og starte en krevende behandling på tann stilling. Behandlingen krever flere runder som innebærer lokalbedøvelse.  Det er en sårbar plass der vi har dårlige erfaringer med at det ikke lykkes. 

Her må man gå i tenke boks for og finne en løsning.  Saken er at jeg mangler bein over hvor mine fortenner var, som gjør saken enda mer komplisert.  Hvem vet hvor mange operasjoner man må se for seg. En ting er sikkert at det man har i vente krever mye både fysisk og psykisk og ikke minst mye smerter.    

Man må bare ta det som kommer av upptura og nedtura.  


Takk for all god støtte dere gir. En stor takk <3

2 kommentarer: