tirsdag 1. april 2014

Ny time på UNN

I dag var det ny kontroll på UNN. I dag var det for og se hvordan utvikligen med øre lå an. I dag var vi kjempe fornøyd med en posetiv utviklig av øre, ørebetennelsen er nå så å si borte. Vi vil i dag avslutte øredråpene, dette for og se hva som skjer uten men også for at man skal ikke bruke dette for lenge. I dag fikk jeg noe i øre som skal være veldig bra for og holde ørebetennelsen borte, og bli bedre. Vi får nå ta tiden til hjelp og se hva som skje til neste kontroll om to uker.
Fikk litt farge på øret :) bare og håpe den hjelper som den skal. 

Dagene som har gått har jeg hatt et stort behov for og sove. Det har krevd mye av kroppen den siste uka, den beste måten og bli bra på er og bare sove, så mye man vil. Man sir jo at når man sover når man er syk så reparere kroppen best. Det stemmer jo veldig godt, er utrolig hvor mye det kan ha og si med en liten lur.
I dag fikk jeg meg en liten lur mens jeg tok et måltid. Det gikk greit denne gang under måltidet med sonden. Det ble ikke som  fredags natt med vannet, det var en opplevelse jeg ikke vil oppleve igjen.  Man blir jo litt skeptisk etter slike opplevelse, greit og være på den sikkre siden.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar