onsdag 30. april 2014

Dagene går fort

Siden sist jeg skrev her har ting skjedd.
Ørebetennelsen er borte, nå bruker jeg bare øredråper for og holde det vedlike. Det skal jeg gjøre frem til operasjon.
Operasjon begynne og nærme seg, til nå ser det lovende ut, satser på at jeg nå får gjort operasjon og komme videre.
Magen er bedre, maten går bedre og bedre. Det er bare at jeg holder rett hastighet så går det bra.
Vekt har begynt og gå litt oppover, bedre en nedover.
Satser på at vekta er litt høyere opp til operasjon. Tenker på etter operasjon der det krever mye av kroppen, da er det greit om man har litt og gå på.
Jeg er ikke så stresset til operasjon som andre operasjoner jeg har hatt. Mye av stresset lå  i forhold til operasjon lå i mat situasjon etter operasjon. Mat etter operasjoner tidligere har vært et sant mareritt for meg, man skal leve på suppe i en tid etter operasjon. Suppe er noe som virkelig byr meg i mot, hver gang jeg ser suppe eller noe har jeg nærmest lyst og bare kaste opp. Men det er vel ikke så rart når jeg tenker tilbake på de 12 uken der jeg levde på kun suppe og næringsdrikke. Mye av stresse som lå her er ikke så intens nå, nå har jeg knappen ( sonden)  som er gull verd nå og etter operasjon.

Nå har det vært en rolig tid, godt og ha slike dager der ingenting skjer.
Mai mnd vil det skje mye. Reise til Riksen i forhold til operasjon så til et nytt opphold ved Sunnaas. Er utrolig og tenke hvor fort tiden har gått, det er alt et år siden vi var der sist. Sunnaas gjør en fantastisk jobb, der har vi virkelig fått god hjelp, så ser frem til og reise dit. Riksen gjør også en fantastisk jobb, man ser stadig nærmere målet med operasjonene  selv om ting tar tid. Ting tar tid, det er slik det og igjennomføre operasjonene ved leppeganespalte. Alt henger mye med hvor og hvordan type spalte man har. Mange med leppeganespalte treng bare noen operasjoner, mens andre treng flere for og rette opp og få best mulig resultat. Mitt tilfelle har vært litt komplisert og krevd litt ekstra operasjoner og oppfølging. Mye henger sammen at jeg var fem år før jeg virkelig fikk startet nedesinsk behadling for min leppe-kjeve-ganespalte. Jeg håper at ting går rett vei nå, og  det jeg har i vente av operasjoner blir vellykket nå. En ting som er sikkert er, man må adri gi opp selv hvor mye motbakker man møter på.


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar