lørdag 8. februar 2014

Man gjør innsats for resultat

De siste dagene har man hatt et bestemt mål i sikte der fremme. Her på fredagen fikk jeg innkalling  av Riksen for siste vurdering til ny og tredje forsøk på gane-operasjon. Man gjør seg mange tanker i hode, det og må foreta ny operasjon er noe for seg selv det, ingen vil legge seg under kniven igjen, men må man så må man. Man har mange forberedelser før en operasjon blir gjennomført, i min sak er dette svært viktig. Er siste kontroll like bra som sist vil det bli operasjon to uker etterpå, selvfølgelig håper man at det blir gode svar på siste vurdering, så man kan komme i mål en plass. Så må man bare ta det derfra på hva som skjer ut fra det.

Jeg har den siste uka øket inntak av mat, det ligger mye jobbing av meg selv her, det har krevd en del av meg.  Men når man har et mål der fremme så må man følge det opp så godt som mulig, målet er og få vekta  opp, så man stiller seg sterkere til neste operasjon.


Natt mating er noe jeg nå har brukt i en tid, det funker veldig bra, det er også lurt når man skal få vekta opp.

Jeg har prøvd meg en del frem på ulike måter og forbedrede medisiner på til og sette i knappen.
Ikke alle typer medisiner er egnet til og sette i knappen. Det beste er så klart de som er i flytende form, men man har jo de som er i piller form. Den beste metoden man kan bruke da er og knuse de så godt som mulig, så legge de i vann så sonde  inn i knappen med sprøyte. Her må man prøve seg frem og se hva som er best.
Jeg klare og svelger piller men alt etter hvor stor de er, men også en forberedelse til operasjon der ingenting skal mottas pr munnen i den tiden etter operasjon.
Her må man sette alle tiltak som er mulig for at det nå skal lykkes :)

14 kommentarer:

 1. Viktig at alt er på plass ja, lykke til med forbredelsene og med timen til vurdering.

  Fortsatt fin uke til deg
  Hanne:)

  SvarSlett
 2. Lykke lykke til med operasjonen , det må bli bra ! Fin dag til deg ! Klem

  SvarSlett
 3. Tack för kommentaren hos mej! Har läst en del i din bloggg och önskar dej lycka till med din operation! Snart är du hemma igen! Kramar från Finas mammis

  SvarSlett
 4. Takk for hyggelig hilsen på bloggen min. Lykke til med forberedelser og operasjon, jeg håper alt går bra denne gangen.

  SvarSlett
 5. Takk for hyggelig kommentar på bloggen min!
  Jeg ønsker deg lykke til med vurderingen - håper det blir operasjon og at det går bra denne gangen!! Du er ei tøff jente; så bra at du blogger og forteller din historie. Det at du samtidig gir tips og informasjon vil kunne hjelpe andre i lignende situasjon - så bra! :-)

  SvarSlett
  Svar
  1. Takk for gode ord :), ja vi får håpe at det vil gå rett vei nå

   Slett
 6. Tusen takk for kommentaren inne på bloggen min. Ser du har litt av noen utfordringer du også. Masse lykke til :)

  SvarSlett
 7. Lykke til med kommende operasjon! Gruer meg allerede til min sønn skal inn til ny operasjon... ingen god følelse for mor!:-) Du er flink, og det er de jammen meg på riksen også! For en fantastisk herlig gjeng!:-) Ha en fin kveld videre <3

  SvarSlett
  Svar
  1. Takk for gode ord <3. Ja de er utrolig flinke på Riksen, de gjør en utrolig god jobb. Ja vil nok tru det ikke er noe særlig for et mamma hjerte, lykke til for din sønn. Ha en fin kveld du også <3

   Slett