lørdag 14. september 2013

Lure nok på om hvordan det går her i huset.

Dagene går no, og tiden går fort. Det står bra til her, men man har no sine utfordringer man møter på i daglig livet.

Knapp:
Det og få riktig størrelse har vært en utfordring. Nå har jeg min fjerde knapp, med en mindre størrelse. Får håpe og tru at den nå vil være riktig. Jeg har nå fått målt, med  målestav for og se avstand mellom magesekken og bukveggen. Man gjør dette for og sikre seg at det blir riktig størrelse på knappen.
                                            Her ser du målestaven som jeg snakket om.

Måling av hullet, var en stor utfordring. Det og ta ut knappen gikk helt fint, men ble verre når den skulle inn igjen. Men etter mye press så kom den på plass. Måtte bokstavelig talt bruke makt for og presse den på plass.  Dette var veldig vondt, og ubehagelig. Når du tar ut en knapp av magen, skal den som vanligvis ikke settes inn igjen, men denne anledning skulle den inn igjen. Det er nok forklaringen på at det ble mer komplisert og få den inn.


Den 12 september så fikk jeg satt inn forhåpentligvis riktig størrelse. Jeg gikk og små gruet meg til og gjøre dette, men gikk over all forventning.
Samme dag var det ny kontroll oss ernæringsfysiologen. Det har vært vanskelig og følgt helt opp med sondemat og mengden som skal inn. Det tar sin tid og legge til nye vaner, må bare ha tålmodighet og prøve så god jeg klare. Dagens vekt ligger lavere en sist, men det svinger nok  inni mellom. Jeg skal prøve og følge bedre opp nå, så man får opp vekten.

Venter litt undersøkelse til uka samt i denne mnd.

Onsdag skal jeg til ny MR av rygg, dette for og se om det har skjedd noe forandring i ryggen.  27 september skal jeg til bake til ortopedisk på UNN, tru hva jeg skal da, ikke noe mer og gjøre før vi er der.


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar